• Organizator medicamente Stabil descriere organizator pentru medicamente săptămânal STABIL
    STABIL este un organizator pentru medicamente săptămânal de dimensiuni mari care vă ajută să nu uitați sau să nu greșiți tratamentul. Are șapte module pentru fiecare zi a săptămânii. Fiecare modul are patru compartimente, pentru patru administrări zilnice: dimineața, prânz, seara și la culcare. În fiecare compartiment vor intra aproximativ 15 comprimate, gelule sau capsule. Fiecare zi are o culoare diferită, pentru a descrește și mai mult riscul de greșeli. Fiecare modul este detașabil. Veți putea deci lua cu dumneavoastră, în cursul deplasărilor, o zi sau mai multe zile de tratament. Acest organizator pentru medicamente este un produs solid și rezistă foarte bine în timp.
  • Organizator medicamente Clasic descriere organizator de medicamente săptămânal CLASIC
    Acest organizator de medicamente săptămânal CLASIC vă ajută în organizarea unui tratament pe o perioadă de 7 zile. Fiecare zi are 4 compartimente, un compartiment pentru fiecare moment de administrare a tratamentului: dimineața, la prânz, seară și la culcare. CLASIC este de o mărime medie: încap aproximativ 7 comprimate, gelule sau pastile în fiecare compartiment. Dacă alegeți acest organizator de medicamente săptămânal CLASIC, veți avea următoarele beneficii: puteți să-l transportați cu ușurință, datorită mărimii medie. De asemenea, puteți lua cu dumneavoastră un modul sau mai multe module pentru diferite zile de administrare. Textul zilelor și administrărilor este în limba română; este deci ușor de înțeles, în special dacă persoana care îl utilizează este în vârstă. Fiecare compartiment este transparent. Persoana care îl utilizează sau un aparținător poate deci vedea dacă medicamentele au fost luate sau nu.
  • Organizator medicamente breloc discret XS Organizator medicamente breloc argintiu
    DISCRET este produsul ideal pentru a avea la îndemână medicamentele zilnice, în deplasare, într-un mod discret, uşor şi igienic. În formă de breloc, puteți transporta cu dumneavoastră o cantitate mică de comprimate, aproximativ 8 comprimate de mărime medie.