Livrare și plată2018-03-08T11:22:55+02:00

Informații despre livrarea și plata comenzilor

Livrarea comenzilor

  • Comenzile pot fi livrate doar pe teritoriul României.
  • Comenzile sunt livrate direct la adresa de livrare indicată de dumneavoastră, prin serviciile de curierat rapid Bookurier, GLS sau X Curier. Agentul de livrări vă va suna dacă întâmpină probleme. Dacă doriți să primiți comanda într-un anumit interval de timp, vă rugăm să ne contactați pe email (contact@medicutii.ro) sau telefonic (07 28 104 200).

Costul livrării comenzilor

  • Livrare este GRATUITĂ pentru comenzile egale sau mai mari de 200 lei.
  • Pentru comenzile cu o valoare mai mică de 200 lei se percepe o taxă de transport de 8,99 lei pentru București și 14,50 lei pentru restul țării.
  • Confirmarea acceptării costurilor de livrare se face de către dumneavoastră atunci când confirmați comanda.

Durata de livrare

  • Termenul de livrare este de maxim 48 ore lucrătoare calculate de la înregistrarea comenzii.
  • În general, comenzile plasate și confirmate în intervalul luni – vineri până în ora 16:00, sunt livrate în termen de 48 de ore de la confirmarea comenzii. Comenzile plasate vinerea dupa ora 16:00, sâmbăta și duminica, se vor livra marți. Excepțiile privind termenul de livrare vă vor fi comunicate prin telefon sau e-mail.
  • Din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile poate fi posibilă întârzierea livrărilor către anumite destinații.

Procesarea comenzilor în perioada sărbătorilor

În perioada sărbătorilor de Paște sau de iarnă, durata maximă de procesare a unei comenzi poate crește până la 7 zile lucrătoare.

Modalitate de plată

Plată numerar/ramburs: Plata se face în lei, integral, la livrarea la adresa indicată atunci când plasați comanda. Plata se va face către agentul de curierat care efectuează livrarea. El vă va emite o chitanță care confirmă plata.

livrare organizator de medicamente

Articole interesante

Despre sănătate, medicamente și stil de viață

  • Tensiune arterială o boală cronică

Am tensiune arterială: înțelegeți boala

Ce este tensiunea arterială? Boala numită tensiune arterială, sau hipertensiune arterială, este o boală în care vasele de sânge sunt supuse în permanență la o presiune ridicată. Acest lucru le poate deteriora. De [...]

  • A lua corect tratamentul este important pentru o stare de bine sănătoasă

A lua corect tratamentul: importanță

Ce înseamnă a "lua corect tratamentul"? A lua corect tratamentul înseamnă să luați medicamentul potrivit, la doza potrivită, la ora potrivită, pe întreaga durată recomandată și în modul potrivit (de exemplu cu mâncare), așa cum [...]