Organizator pentru medicamente2018-03-08T10:57:50+02:00

Tăietor de comprimate

Pachete promoționale

Organizator pentru medicamente

organizator pentru medicamente

Un organizator pentru medicamente este un obiect practic care vă ajută să nu uitați tratamentul și să nu vă încurcați între administrări. Obiectivul este să aveți o viață cât mai confortabilă.

Mai multe persoane cumpără un organizator pentru medicamente pentru părinți sau bunici. Împreună cu vârsta, capacitatea de a-și aminti descrește și un organizator pentru medicamente, în special dacă este foarte colorat, este în permanență la vedere și descrește riscul de a uita tratamentul.

Fiecare organizator pentru medicamente MediCUTII® este de calitate: are în mod special un sistem de închidere solid, ceea ce previne deschiderile accidentale. În plus, pentru fiecare organizator pentru medicamente săptămânal, textul zilelor și a momentelor de administrare (dimineața, prânz, seara, culcare) este scris în limba română, ceea ce este mai simplu, în special pentru vârstinici.

Organizatoarele de medicamente săptămânale au 7 module pentru fiecare zi a săptămânii. Fiecare modul este detașabil și poate fi luat cu dumneavoastră. Vă recomandăm să alegeți o zi a săptămânii, eventual duminica, pentru a umple organizatorul de medicamente pentru toată săptămâna următoare.

MediCUTII® propune și un alt tip de organizator pentru medicamente: cel în formă de breloc, foarte practic pentru un număr mic de comprimate, pe care le aveți tot timpul cu dumneavoastră. În acest breloc, medicamentele sunt protejate de lumină și de umiditate.

În fine, MediCUTII® vă pune la dispoziție și un tăietor de comprimate, care permite să tăiați în siguranță și cu precizie comprimatele secabile.