Livrare și plată2023-09-29T09:20:31+03:00

Informații despre livrarea și plata comenzilor

Livrarea comenzilor

  • Comenzile pot fi livrate doar pe teritoriul României.
  • Comenzile sunt livrate direct la adresa de livrare indicată de dumneavoastră, prin serviciile de curierat rapid Bookurier, DPD sau SameDay. Agentul de livrări vă va suna dacă întâmpină probleme. Dacă doriți să primiți comanda într-un anumit interval de timp, vă rugăm să ne contactați pe email (contact@medicutii.ro) sau telefonic (07 28 104 200).

Costul livrării comenzilor

  • Livrare este GRATUITĂ pentru comenzile egale sau mai mari de 200 lei.
  • Pentru comenzile cu o valoare mai mică de 200 lei se percepe o taxă de transport 14,00 lei pentru Easybox și 20,00 lei domiciliu (dacă domiciliu se află la extra km vom reveni telefonic cu suma recalculată)
  • Confirmarea acceptării costurilor de livrare se face de către dumneavoastră atunci când confirmați comanda.

Durata de livrare

  • Termenul de livrare este de maxim 48 ore lucrătoare calculate de la înregistrarea comenzii.
  • În general, comenzile plasate și confirmate în intervalul luni – vineri până în ora 16:00, sunt livrate în termen de 48 de ore de la confirmarea comenzii. Comenzile plasate vinerea dupa ora 16:00, sâmbăta și duminica, se vor livra marți. Excepțiile privind termenul de livrare vă vor fi comunicate prin telefon sau e-mail.
  • Din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile poate fi posibilă întârzierea livrărilor către anumite destinații.

Procesarea comenzilor în perioada sărbătorilor

În perioada sărbătorilor de Paște sau de iarnă, durata maximă de procesare a unei comenzi poate crește până la 7 zile lucrătoare.

Modalitate de plată

Plată numerar/ramburs: Plata se face în lei, integral, la livrarea la adresa indicată atunci când plasați comanda. Plata se va face către agentul de curierat care efectuează livrarea. El vă va emite o chitanță care confirmă plata.

livrare organizator de medicamente

Promoții

Articole interesante

Despre sănătate, medicamente și stil de viață

  • Tensiune arterială o boală cronică

Am tensiune arterială: înțelegeți boala

Ce este tensiunea arterială? Boala numită tensiune arterială, sau hipertensiune arterială, este o boală în care vasele de sânge sunt supuse în permanență la o presiune ridicată. Acest lucru le poate deteriora. De [...]

  • A lua corect tratamentul este important pentru o stare de bine sănătoasă

A lua corect tratamentul: importanță

Ce înseamnă a "lua corect tratamentul"? A lua corect tratamentul înseamnă să luați medicamentul potrivit, la doza potrivită, la ora potrivită, pe întreaga durată recomandată și în modul potrivit (de exemplu cu mâncare), așa cum [...]