Organizator de medicamente săptămânal: utilitate

Rutina poate fi dificil de menținut, un organizator de medicamente săptămânal vă poate ajuta

Planificarea admninistrării tratamentului ajută la evitarea posibilelor obstacole. Este important să identificați obstacolele, situațiile care se pot întâmpla și care vă pot face să nu luați tratamentul corect. Este de asemenea la fel de important să identificați o soluție posibilă pentru fiecare obstacol. Achiziționarea unui organizator de medicamente săptămânal poate fi una dintre aceste soluții.

Ce se întâmplă dacă trebuie să călătoriți?

Dacă trebuie să plecați în vacanță sau pentru serviciu, asigurați-vă că aveți cu dumneavoastră tratamentul și prescripția medicală, în special dacă luați avionul.
Un organizator de medicamente săptămânal MediCUTII® poate fi util în acest caz. Puteți transporta, într-un mod igienic și sigur tratamentul organizat pentru o săptămână.

Ce se întâmplă dacă trebuie să petreceți mai mult timp la serviciu?

Este important să vă asigurați că aveți cu dumnoavoastră în permanență medicamentele. De exemplu, dacă utilizați produsul INGENIOS, care este un organizator de medicamente săptămânal, puteți lua cu dumneavoastră un modul, care vă permite să transportați până la 4 administrări: dimineața, prânz, seara și, dacă este cazul, noaptea, la culcare. Dacă unele din medicamentele dumneavoastră trebuie luate cu mâncare, trebuie să aveți cu dumnoavoastră o gustare (banană, biscuiți…) și o sticlă de apă.

Ce se întâmplă dacă sunteți însoțit de o persoană care nu vă cunoaște starea de sănătate?

Dacă este ora la care trebuie să vă luați tratamentul și nu doriți să explicați situația, vă puteți retrage într-o altă încăpere, unde să vă administrați tratamentul. MediCUTII® vă oferă produsul DISCRET care vă permite să aveți în permanență medicamentele cu dumneavoastră. Este în forma unui breloc, deci nimeni nu va își da seama că sunt medicamente în el.

Dacă niciuna dintre aceste situații nu vi se aplică, gândiți-vă la propria situație excepțională: ce v-ar putea împiedica să vă luați corect tratamentul?
După ce ați identificat obstacolul posibil, gâdiți-vă la ce ați putea face pentru a-l depăși.

2017-04-19T22:12:31+03:00aprilie 4th, 2016|Sfaturi practice, Toate categoriile|Comentariile sunt închise pentru Organizator de medicamente săptămânal: utilitate